Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: betwinner
Категория: Спорт
Прочетен: 105342
Постинги: 47
Коментари: 1
Гласове: 51
Постинг
03.11.2009 22:36 - Малдини: Милан ще спечелят Шампионската лига
Автор: betwinner Категория: Спорт   
Прочетен: 735 Коментари: 0 Гласове:
0



Легендата на Милан Паоло Малдини изрази увереността си, че „росонерите” ще спечелят Шампионската лига. Звездата, на която се възхищават хиляди фенове, сподели това преди важния мач с Реал Мадрид.

- Г-н Малдини, как виждате Милан извън терена?
- Много ми е по-трудно да гледам нещата от трибуните. В момента отборът се намира във важен етап на развитие. Леонардо направи доста промени в състава и разчита на много нови футболисти, като се опитва да изгради нов Милан.

- Защо отборът се представя на приливи и отливи?
- Леонардо прави доста нововъведения, но виждате, че играта на тима вече се стабилизира. Смятам, че е нормално в началото на сезона да има колебливи резултати, но смятам, че сега нещата стоят по-различен начин. Роналдиньо и Бориело се намират в много добра форма. Смятам, че Пато все още има какво да покаже и не е в най-добра форма от началото на сезона.

- На какво се дължи според Вас тази промяна в играта на Роналдиньо, който най-вече в последните мачове играе много силно?
- Смятам, че Роналдиньо е специален футболист и се нуждаеше от повече от необходимото време за аклиматизация. Сега Милан с този Роналдиньо е много по-силен и въпреки че не са смятани за фаворити за спечелването на Шампионската лига, аз мисля, че това може да се случи.

- Какво очаквате от мача с Реал Мадрид?
- Ще бъде много труден, защото Реал ще иска да се реваншира за първата загуба, но смятам, че за Милан са по-важни мачовете с Марсилия и Цюрих.

- Може ли скоро да Ви видим треньор на някой отбор или в щаба на Леонардо?
- Все още не. Смятам, че е твърде рано за такова ново предизвикателство, но когато дойде конкретно предложение може да се замисля и да приема. Нищо не се знае, но засега все още не.


Тагове:   Лига,   милан,   малдини,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930